De Kinderpraktijk Meppel en Ruinerwold

Welkom op de site van De Kinderpraktijk Meppel en Ruinerwold. Hier bieden wij kinderfysiotherapielogopedie en ergotherapie aan voor kinderen. De Kinderpraktijk heeft vestigingen in Meppel en Ruinerwold

We hebben gemerkt dat de site niet via alle browsers even goed bereikbaar is. Er wordt op dit moment gewerkt aan een vernieuwde site.

Op maandag, donderdag en vrijdag zijn wij geopend van 8.00 – 18.00 en op dinsdag en woensdag van 8.00- 21.00 uur. Voor het maken van afspraken en telefonisch overleg kunt u het beste bellen tussen 8.30-12.30 uur, lokatie De Kinderpraktijk Meppel 0522-244242, lokatie De Kinderpraktijk Ruinerwold 0522-482692.

In onze praktijk wordt zorg “geïntegreerd” aangeboden. Dat wil zeggen dat de kinderfysiotherapeuten, logopedisten en de ergotherapeut hun kennis bundelen en, in nauw overleg met elkaar en andere betrokken hulpverleners, behandelen. Een voorbeeld daarvan is het gezamenlijk spreekuur met revalidatiecentrum de Vogellanden.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij ook bereikbaar via internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelmethoden, specialisaties, nieuws en meer. Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden. Sinds 2007 is de kinderfysiotherapie HKZ gekwalificeerd, daarnaast zijn we sinds 2009 een Pluspraktijk en sinds 2011 in het bezit van een TopZorg predicaat. Sinds november 2014 zijn we ook in het bezit van de KETP; het Nederlandse kwaliteitsnetwerk van kinderergotherapiepraktijken.

Via de website kunt u bovendien vragen stellen en uw ideeën met De Kinderpraktijk Meppel en Ruinerwold delen. Alleen met uw hulp houden wij onze service op u afgestemd!

Logo Plus Praktijk

Menzis Topzorg logo

kinderfysiotherapie altijd verzekerd zonder eigen risico

logo ketp

keurmerk HKZ

HCA Plus praktijk 2015-2017